CryptoParty Stockholm @ Konsthall C 23/2 & @ Cyklopen 27/4CryptoParty Stockholm på Konsthall C 23 feb och på Cyklopen 27 april :) – Missa inte!

Under 2013 arrangerade vi tillsammans med Sparvnästet 4 CryptoParty Stockholm där vi nådde totalt 200 deltagare, i åldrarna 7-70 år, med olika bakgrunder och ungefär lika många kvinnor som män. Våra kryptopartyn blev uppmärksammade i DN, NyTeknik, Feber och även på Tor Projects egna blogg.

Nu när vi vet att Internet är undergrävt, så orkar vi inte vänta mer utan arrangerar  omedelbart fler CryptoParty Stockholm ihop med Sparvnästet, Konsthall C och Cyklopen. Låt 2014 bli ett år av motstånd mot massövervakning!

Den 23 februari sätter ni er i tunnelbanan och åker ut till Konsthall C i Hökarängen, vi kör  mellan klockan 14-18. Patrik Wallström kommer berätta om fällorna på nätet och ge er tips på vad ni kan undvika. Linda Sandberg, DFRI och Anders Sundman, Sparvnästet kommer hålla i en workshop där ni får testa olika krypteringsverktyg (TrueCrypt, TBB, GPG i Thunderbird, Textsecure och Redphone). Räkna med en rolig söndag fylld med krypto! Inga förkunskaper krävs, men ta med er mobiler och datorer. Om det blir fika? Japp! :)

Den 27 april kommer vi att anordna en stor kryptofest i kulturhuset Cyklopen i Högdalen. Det känns riktigt kul. Vi har inte satt allt innehåll ännu, så kom gärna med förslag – maila styrelse@dfri.se

Läs mer om CryptoParty Stockholm

En kommentar till “CryptoParty Stockholm @ Konsthall C 23/2 & @ Cyklopen 27/4CryptoParty Stockholm på Konsthall C 23 feb och på Cyklopen 27 april :) – Missa inte!

Lämna ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.