Kontakt

Vill du tipsa oss om något, få reda på adressen till nästa möte eller ställa en fråga – tveka inte att kontakta oss! Vi vill även uppmuntra dig att hålla dig à jour och delta i diskussioner via vår mejllista, IRC och Twitter.

Hur kontaktar jag DFRI?

Gå med i mejllistan ”listan@”

Skicka ett mail till adressen listan+subscribe@lists.dfri.se för att motta utskick och kunna skicka egna inlägg. Alla inlägg på listan@ publiceras öppet på internet. Syftet med listan@ är att diskutera yttrandefrihet, censur och övervakning i den digitala sfären, samt DFRI:s verksamhet i dessa frågor. Den som deltar i diskussionen måste hålla sig till reglerna för listan.

Hälsa på oss i vår IRC-kanal

På IRC för vi en aktiv diskussion om allt som rör DFRI, och koordinerar även en del arbete. Det är ett väldigt bra ställe att få en känsla av vad DFRI gör och står för, och att börja engagera sig. Anslut till OFTC och hoppa in i kanalen #dfri_se!

Följ oss på Twitter

Vi skickar även ut nyheter och deltar i diskussionen med vårt Twitter-konto @dfri_se. Följ oss, dela våra tweets och pinga oss om du hittar något kul eller intressant!

Undersidor

2 kommentarer till “Kontakt”