Kontakt

Vill du tipsa oss om något, få reda på adressen till nästa möte eller ställa en fråga – tveka inte att kontakta oss! Vi vill även uppmuntra dig att hålla dig à jour och delta i diskussioner via vår mejllista, IRC, Mastodon och Twitter.

Press- och Mediaförfrågningar

Vänligen e-posta dfri@dfri.se eller styrelse@dfri.se. Vänligen besök vår press- och mediasida för mer information och resurser här.

Hur kontaktar jag DFRI?

Gå med i mejllistan ”listan@”

Anmäl dig som medlem till listan@! Instruktion för att hantera ditt medlemskap finner du i länken här: medlemskap listan@. Som medlem får du alla mail som skickas till listan och du kan även skicka egna inlägg. Alla inlägg på listan@ publiceras öppet på internet. Syftet med listan@ är att diskutera yttrandefrihet, censur och övervakning i den digitala sfären, samt DFRI:s verksamhet i dessa frågor. Den som deltar i diskussionen måste hålla sig till reglerna för listan.

Hälsa på oss i vår IRC-kanal och Matrix-rum

På IRC för vi en aktiv diskussion om allt som rör DFRI, och koordinerar även en del arbete. Det är ett väldigt bra ställe att få en känsla av vad DFRI gör och står för, och att börja engagera sig. Anslut till OFTC och hoppa in i kanalen #dfri_se eller via Matrix-nätverket#dfri.se!

Följ oss på Twitter och Mastodon

Vi skickar även ut nyheter och deltar i diskussionen med vårt Twitter-konto @dfri_se som speglar vår Mastodon. Följ oss, dela våra tweets eller toots och pinga oss om du hittar något kul eller intressant!

Undersidor

2 kommentarer till “Kontakt”