Donera

Genom att donera till DFRI stödjer du kampen för ett samhälle med mindre övervakning.

Engagera dig

Om du har tid att hjälpa till med något som vi gör eller vill göra, editera i wikin och kontakta dfri@dfri.se.

Pengadonationer, hårdvara

Vi tar gärna emot rena pengadonationer, stora som små, engångsdonationer eller periodiska. Dator- och kommunikationsutrustning kan också komma till nytta. Ange gärna om och hur du vill förknippas med din donation. Ange också om du vill att pengarna skall gå till något särskilt, som Tor-exit-trafik. Kontakta dfri@dfri.se vid frågor. DFRI förbehåller sig rätten att neka donationer. Beslut i dessa frågor fattas av styrelsen.

Bank

  • Swish: 123 624 35 70
  • Bankgiro: 783-8873
  • Bankkonto: 8327-9 923 955 865-4 (Swedbank, BIC: SWEDSESS, IBAN: SE2480000832799239558654)

Ange din e-postadress som referens på inbetalningen om du inte vill donera anonymt. (Eller något annat unikt, om du hellre vill det, som du sedan skickar till ekonomi@dfri.se för att vi ska kunna koppla ihop din betalning med e-postadressen).

Bitcoin

1ABwHWGS5Ciwmg4FRo2gAqFjqi4zaC38EU

Om du vill donera bitcoins, använd följande adress: 1ABwHWGS5Ciwmg4FRo2gAqFjqi4zaC38EU

Glöm inte att mejla ekonomi@dfri.se om du vill berätta vem du är och vad du helst vill att pengarna skall användas till.

Paypal

Det går att skicka donationer via Paypal till ekonomi@dfri.se. Paypal tar dock ut avgifter och har begränsningar som gör att bankgiro är att föredra.

Varför Paypal?

Paypal gör det enkelt för personer som inte bor i Sverige att donera pengar. Även om DFRI inte gillar Paypals policies och metoder så tror vi ändå att vissa föredrar den här betalningslösningen.

Donera bandbredd

Är du en ISP vill vi gärna utbyta trafik. Kontakta peering@dfri.net.

Undersidor

4 kommentarer till “Donera”